PDA

View Full Version : Instancing and preprocessing time



lamerehic
04-30-2013, 03:46 PM
I have been trying the instancing, using nodal, and a animated character and
I get a very very long preprocessing time. i would like to know what gives such a long time processing..
I use a animated character with a opacity of 0, in low poly, on witch i placed simply cubes.

JonW
04-30-2013, 04:41 PM
Maybe your Global radiosity setting are too high for the instance object, then you can up the setting for individual objects, but a picture would really help.

Lewis
05-01-2013, 02:03 AM
Preprocessing is initiated by few Node materials so maybe you could change/adjust them so you won't evne need to have preprocessing. But yeah it can take a looong time in some situations, even dozen of hours :(