PDA

View Full Version : screamernet on one PC for batch rendering



alenskas
04-30-2013, 08:39 AM
for the love of God please somebody help me.

im looking to render on one machine in batches cause i cant sit up any more all night longer rendering one scene at a time.
i have google the hell out of this , read all the screamernet guides etc and come up with nothing.
could somebody reply to this with a very simple how-to in point by point form.

i am on a deadline and just dont have the latitude left in my head to read long papers or figure it out myself... CRUNCH ! :)

i have also tried lwQ but it says i need to edit an Lw3.cfg file which doesnt seem to exist !



thank you

alenskas
04-30-2013, 10:17 AM
okay this look great. its simple , clear and step by step
http://www.pixsim.co.uk/downloads/screamernet_tutorial.pdf

thanks Matt :D

BeeVee
04-30-2013, 02:23 PM
Or just use the Batch Render with RenderQ. No need to even mess with Screamernet.

B

alenskas
04-30-2013, 03:43 PM
i am trying lwQ now

it starts and renders but does not move to the next scene !!! help :/
the frames are longer than 5 seconds each so i dont know why !!!

alenskas
04-30-2013, 03:46 PM
is renderQ different to lwQ ?

alenskas
04-30-2013, 03:50 PM
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh .... i found it , finally this is awesome
GREAT GREAT GREAT


THANK YOU ! :D

alenskas
04-30-2013, 04:11 PM
this is one of those 'run up to the top of a mountain and shout out .....' momments.
i can sleep again !