PDA

View Full Version : !?!?!? "Thicken" switching morph maps (!!!)



jeric_synergy
03-28-2013, 01:54 PM
Hi, someone else want to test this?




With the sample object, make sure the morph is at BASE
select all the METER-GLASS surf'd polys
use THICKEN to thicken the Meter-Glass surface at .5mm. (0.0005m)
execute THICKEN



Tell me if your LWM switches morph maps to "no_merge". I just did it ten times here.
113120

hrgiger
03-28-2013, 02:42 PM
Yes, it switches to the no_merge morph map although I don't see that as a big issue, more of a annoying thing really.

The problem I see is that it alters your morph object. The existing geometry when the morph was created is pushed to the morph location while the new geometry created stays put which flips the geometry. Generally you would not want to alter your base object after you have created morphs, why would you want to do it in this case?

LW_Will
03-28-2013, 03:01 PM
Yeah... its a bug.

Fogbuz that sucker!

jeric_synergy
03-28-2013, 03:58 PM
Yes, it switches to the no_merge morph map although I don't see that as a big issue, more of a annoying thing really.

Except, THEN YOU ARE WORKING ON YOUR MORPH MAP. JFC. That's huge and easy to miss. :devil:

hrgiger
03-28-2013, 04:02 PM
Yeah, it is certainly not what you would want or expect to happen. I think its happened to me enough times I'm paranoid about checking that I'm still on the base object.