PDA

View Full Version : Triple command taking too long



StormRising
03-06-2013, 03:08 PM
Hello I have split a model using the boolean function. It produced two giant mulit-point polygons on the face. When I run the triple command on them to make them exportable to .obj format, the command takes far too long. More than 30 mins. How can I triple these giant polygons? Is there something I missing. Any help appreciated.
112269

nickdigital
03-06-2013, 03:39 PM
What if you split the polygon up into smaller sections, then run Triple on each section, then put it all back together. There's a lot of points in your shape.

philthorn
03-06-2013, 06:28 PM
No need to split it up. Use the slice tool to make it into several polys and select each poly and triple one at a time.
Something like this...

112275