PDA

View Full Version : Font Issues



Gazlw
01-28-2013, 01:26 PM
Hi,

I am trying to do some text using the logo tool, though when the text comes into modeler there are solid polys where holes for the R or D should be?
I try to do a Boolean to put this back though this seems to takes half the font away, is there a way around this? Or is this just an issue with certain fonts?

I have also tried to put this through Illustrator and save as a EPS, though this just seems to import as a flat rectangular poly without the text.

Thanks

nickdigital
01-28-2013, 01:30 PM
Have you watched Matt Gorner's tute on creating text?
http://pixsim.com/

It'll probably answer all, if not most, of your questions.

jeric_synergy
01-28-2013, 01:44 PM
ALSO, do not trust the OpenGL display as to whether a poly is correct or not: go by the render only.

Well, VPR might be ok. But definitely not the OpenGL.

Simon-S
01-28-2013, 01:54 PM
I often triangulate before doing a Boolean. It tends to result in less errors.

Gazlw
02-03-2013, 09:50 AM
Thanks for the help, that tutorial was great help in many ways/
Thanks again!