PDA

View Full Version : config issues



rustythe1
01-23-2013, 10:46 AM
Not sure if any one else has had or reported this before, i have never had any issues with configs in any builds, but oddly now everytime i restart modeller i am loosing all my plugins, it is not a complete fail as all my menu branches and screen configs remain, (i just end up with greyed out buttons)
if you check the content directory paths they are all still listed as the correct ones (i use a different directory for each instal of lightwave and point it in the EXE file)
i am still using 11.02 rather than 03

Jim M
01-24-2013, 03:05 AM
I have had a similar issue, and I pinned it down to the new way modeler and layout link. There is now a dynamic link or something.
If I start Layout first and start modeler from layout there is no problem. The other way round causes wierd plugin issues.
I set my modeler shortcut with a -0, to disable hub.

rustythe1
01-24-2013, 06:49 AM
Thanks. I will give it a try.

Jim M
01-24-2013, 07:01 AM
If that doesn't work, you could try a couple of other things...
Turn Autoscan plugins off.
Change the cfg properties to read only.
I think there is also a -p switch or something (might be in the release notes) which puts the modeler / layout link behaviour to the old method.