PDA

View Full Version : copy/paste weights?



vector
01-18-2013, 04:32 AM
Model A with weights

Model B, same mesh, but no weights.

Can I copy paste the weights to B from A if the mesh has no new polys, just modified?

daforum
01-18-2013, 04:53 AM
This link may help: http://forums.newtek.com/showthread.php?74356-Copy-Paste-Weight-Maps

There is an attachment that when listed on www.lwplugindb.com says it's for Windows 32bit only.
Hope it helps :)

Simon-S
01-18-2013, 05:04 AM
http://loupguru.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=42

This should do the job ;)

digitaldoc
01-18-2013, 06:23 AM
http://loupguru.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=42

This should do the job ;)

Looks great, but shopping cart does not appear to work.

zardoz
01-18-2013, 06:36 AM
I use this:
http://www.youtube.com/watch?v=9r56uwDG3hU
the link is in the comments: http://erikalstad.com/Thank_You_Misoji_Suya/mn_DrainBGVMap.zip

vector
01-18-2013, 09:49 AM
Thanks to all... amazing help!