PDA

View Full Version : ver 5.6 Mac to 11.x pc



arma3d
01-12-2013, 02:27 PM
I'm thinking of doing the upgrade as stated above.

Will there be any problems ?, what do I need to do, like sending you the 5.6 dongle ?

Thanx

Markc
01-12-2013, 04:03 PM
If the upgrade is available from 5.6 (I don't know how far back Newtek will upgrade from), you don't need a dongle.
The latest version 11.0.3 is now 'dongle-less'.
You are best contacting Customer Support with an email :)

arma3d
01-12-2013, 07:03 PM
Thank you,

You're right, I should have gone there first.