PDA

View Full Version : Can I create custom transitions on the Tricaster 300?



kevib47
11-19-2012, 07:38 PM
If not, can someone do it for me? I have a few transitions like this that I'd like to use:
http://www.videoblocks.com/videos/details/diagonal-stripes-transition-bluesilver/

kltv
11-19-2012, 09:34 PM
Not directly. Animation Store Transitions are not possible on the 300 like they are on the higher-end models. The only way to do it is to use the DDR to play the animation and a DSK to key it while cutting or transitioning underneath the animation.

Kris

kevib47
11-21-2012, 12:01 PM
so if someone else were to make a transition in the animation store, i would be unable to use it on my 300?

kltv
11-21-2012, 01:07 PM
You would not be able to use them. They are not supported by that system in any way.

Kris