PDA

View Full Version : Simple noob question - What is the proper way to install a LSscript in Modeler 11?



Bax33
11-03-2012, 09:53 AM
The only directions I could find were for LW 8 and the tabs referenced don't even exist in LW 11. I have a compiled script for modeler that want to us. Thanks

rcallicotte
11-03-2012, 10:12 AM
Utilities (tab) - LScript (section on menu) - choose one of the three options - load an .ls, an .lsc or compile a script.

Bax33
11-03-2012, 10:32 AM
Thanks. I guess with LSscripts you have to run them everytime you want to use them? At least it seems that way with the JettoBevel script. I thought they would remain accessible on the menu. Thanks again.

BeeVee
11-03-2012, 11:25 AM
You can create a button for them too. Alt F10 to locate the script and drag it to where you want it on the menus in the right-hand list.

B

Skonk
11-03-2012, 11:38 AM
As BeeVee said you can make a button, essentially LScripts (both compiled and not) operate in the same way as plugins; add them using the Add Plugins (or Edit Plugins) dialog and then assign them to a button in one of your menus just like you would with a plugin.