PDA

View Full Version : SG Fertilizer 2 broken with LW 11



biliousfrog
11-01-2012, 03:58 AM
I've been using Fertilizer for a number of years, it just makes 'growing' geometry so easy, but it looks like something has broken it in LW11. (11.0.1)

It appears to work ok within layout but the animation envelopes are lost when the scene is closed/reopened. I wondered whether anyone else is using the plugin successfully before I contact the developer, if so could you list the LW version in case an update might fix it.

Thanks

biliousfrog
11-01-2012, 04:15 AM
Scrap that - I'm being a tool. I didn't have the latest plugin build with the envelope fix 8/

rcallicotte
11-01-2012, 05:28 AM
Thanks. I didn't even know about SQ Fertilizer until now, but I can't find the version you downloaded. Where did you download it?

biliousfrog
11-01-2012, 06:45 AM
It is tricky to find for some reason - a really useful tool though: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/

Hail
11-01-2012, 07:24 AM
+1
I d been hunting for this for years ;)

nickdigital
11-01-2012, 09:33 AM
It is tricky to find for some reason - a really useful tool though: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/

Does this link work? It's not working for me.

biliousfrog
11-01-2012, 11:32 AM
Does this link work? It's not working for me.

works for me, even the truncated version in your quote - I'm using chrome and Win7

nickdigital
11-01-2012, 12:00 PM
Hm no go here. Using FF but did try it with IE.

biliousfrog
11-01-2012, 12:36 PM
Try the direct downloads...

64bit: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/SG_Fertilizer2_64.zip
32bit: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/SG_Fertilizer2_32.zip

Afalk
11-01-2012, 12:44 PM
IE here at work & it worked fine :: weirdness ::

nickdigital
11-01-2012, 01:00 PM
Try the direct downloads...

64bit: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/SG_Fertilizer2_64.zip
32bit: http://www2.informatik.hu-berlin.de/~goetsch/Fertilizer2/SG_Fertilizer2_32.zip

Hm, that don't work either. I think I'm running into a security filter on my end. Thanks for trying though.