PDA

View Full Version : Stubble



rdolishny
10-23-2012, 01:09 PM
How can I get FiberFX to generate really thick hairs like beard stubble. I've been playing with tuft and clump but it's not working.

Take a look at the little hairs on this bug.. not what I want.

108713

sandman300
10-23-2012, 03:49 PM
Wat you want is in the fiber FX window > geometry tab > Fiber type (thin ,thick, ect.)

rdolishny
10-23-2012, 05:02 PM
Wat you want is in the fiber FX window > geometry tab > Fiber type (thin ,thick, ect.)

Thank you for the reply but I've tried Thin, Thick and Random and the results are the same.

Note that's all I've changed. If there is another setting to change in addition to Fiber Type I'm interested. Thank you again!

rdolishny
10-23-2012, 05:13 PM
Actually cranking the Fiber Width to 5000% worked!!! Thank you.

cagey5
10-23-2012, 05:13 PM
I'd consider instances rather than fibrefx for this.

XswampyX
10-23-2012, 05:26 PM
I was just going to post that. :-)

http://i465.photobucket.com/albums/rr16/xXswampyXx/InsHairSpider_zps63bbe083.jpg