PDA

View Full Version : Tricaster Studio can't get into admin - please help!



spassan
10-07-2012, 09:39 AM
I am trying to log out of the tricaster software and back into Admin but it keeps freezing.

The only way I can get into admin is by hitting shift when completely restarting the machine. Any suggestions?

spassan
10-07-2012, 09:43 AM
p.s. I defragmented the hard drive and attempted to restore to all original settings.

SBowie
10-07-2012, 09:59 AM
You might try resetting your configs from the Admin Screen.

ghoneycutt
10-07-2012, 10:11 AM
I took the tricaster launch icon out of startup so that the Studio boots to admin when powered on. Usually, I am adding files from a thumbdrive when I turn the C on so letting it boot all the way through to tricaser and exiting to amin was just slowing me down.