PDA

View Full Version : Bugs of the day...



raw-m
09-18-2012, 08:19 AM
LW 11.0.3, OS X ML.

1. in Camera View, with the exception of VPR mode, every viewport displays mashed up and shredded geometry - but with the Grid Type in Prefs/Display set to off everything displays properly!

2. Adding Noisy Channel in the GE no longer displays the modified curve (normally appears as a dotted line) making it nearly impossible to analyse the movement.

Is fogbugz still used or do I use the email address for bugs? My list is getting quite long!

BeeVee
09-19-2012, 03:09 AM
For 2 do you have Show Modifiers on in Graph Editor's Display menu? As for FogBugz or email, reported bugs go to the same place so use whichever you are most comfortable with, just make sure you report! :)

B

UnCommonGrafx
09-19-2012, 05:02 AM
Yeah, that's not a good default setting to have that off: feedback is vital and with this off, there is no feedback as to one's success of the application of a modifier.

raw-m
09-19-2012, 05:06 AM
Thanks for the heads up! Yes, it was that and I'm sure I haven't touched it from previous versions. Glad the bugs aren't bugs, just new defaults that have options(?).

BeeVee
09-19-2012, 05:29 AM
Yeah, that's not a good default setting to have that off: feedback is vital and with this off, there is no feedback as to one's success of the application of a modifier.

By Default it's not switched off.

B

raw-m
09-19-2012, 06:54 AM
By Default it's not switched off.

BDamn, I must have been fiddling and forgot about it! Thanks for not shouting :D

BeeVee
09-19-2012, 07:36 AM
:D never! :)

B

UnCommonGrafx
09-19-2012, 03:08 PM
I've had to change it on the 11 installations I have. :phone_cal

edit: one is/was from the download, on a pc, .03; the other ten are off the 11 disk and are on macs.

BeeVee
09-19-2012, 03:10 PM
If you completely delete your LightWave configs, then look what does it say? That's what I did, which is why I said it wasn't turned off by default. If it's still turned off for you we need to look into it.

B

UnCommonGrafx
09-19-2012, 03:16 PM
On the macs, it was a new installation of 11. Surely, that's a default setup?
Thanks for conversing.

BeeVee
09-19-2012, 03:18 PM
Did it have LightWave 11 installed before? The configs aren't deleted if you uninstall.
Thanks for playing :) - and don't call me Shirley

B

UnCommonGrafx
09-19-2012, 03:39 PM
Nope, only had 10.1 on those boxes. I will go through your test in the morn.
Happy to. Good times and a great time to be heard.

raw-m
09-20-2012, 02:19 AM
Just moved all my configs out of the Library as a test and Show Modifier is on by default for me.