PDA

View Full Version : XD300 and Audio Solo



studioemily
08-17-2012, 12:16 PM
Is there any plans for the 300 to have the option to solo audio channels in the upcoming firmware? I would like to feed DDR only back to my studio tv.

Thanks.

davedude
08-24-2012, 04:27 PM
I feed DDR audio via the Aux OUT to my external audio mixer.

studioemily
08-29-2012, 04:31 PM
I've already used all the aux outs of my mixer for feeding into my computer and out to speakers for me. I saw the new Tricaster40 has solo buttons on every audio channel.