PDA

View Full Version : How to copie lights - noob



locked
08-07-2012, 01:51 AM
Hey Guys,
I am currently trying to copy a set of light from one scene into another but I cant get it done. Can someone help me out with a step by step?

Dexter2999
08-07-2012, 02:10 AM
http://www.youtube.com/watch?v=OkK3Hu39JfM

locked
08-07-2012, 02:22 AM
Ofc, thanks :)