PDA

View Full Version : Layout's Modeler Tools: ghosted, with a null -- ?



jeric_synergy
08-01-2012, 06:18 PM
So, why is my LW11/64bit Modeler Tools/Create/Geometry button ghosted? Even after I create a null, 'Geometry' remains ghosted.

Also, why is there apparently zero documentation, except references TO Modeler Tools in the LW11 Addendum? (did global Search of all PDF files in the NewTek folder.)

BeeVee
08-02-2012, 09:52 AM
You no longer need to create a null in LightWave 11.

B

jeric_synergy
08-02-2012, 11:05 AM
You no longer need to create a null in LightWave 11.
B
Still ghosted!

And, am I just using the wrong search terms in the dox, or what????

BeeVee
08-02-2012, 02:21 PM
Start Layout anew and go straight to that tab. Is the Create Geometry button ghosted?

B

jeric_synergy
08-02-2012, 03:14 PM
Start Layout anew and go straight to that tab. Is the Create Geometry button ghosted?
Yes.

Andrewstopheles
08-02-2012, 04:00 PM
That's odd behaviour. Maybe try trashing your configs? Or download 11.0.3 from the new site (the trial download link) and see if it makes a difference... ;)

BeeVee
08-03-2012, 04:26 AM
I concur. Ditch the configs and restart.

B

jeric_synergy
08-03-2012, 09:22 AM
Yep gentlemen, followed your advice, it was a menu config issue. Unfortunately, it means I have to lose most of my customizations, since I was not clever enough to limit them to their own tabs/branches.

I'm not sure how these menu issues arise, since my menu additions are (virtually) always ADDITIONS-- I don't remove stuff, so how do they 'fall off' the menu? But, as the forum testifies, it's common enough (but intermittent enough to make hard to debug).