PDA

View Full Version : Node editor



nnabdu
07-22-2012, 08:34 AM
Dears:
How are all ,,

I have two objects I want to make Boolean between them in the Node Editor-Node Texture ... of course by using the null ..

How .. ?

thanks

nickdigital
07-22-2012, 01:41 PM
http://forums.newtek.com/showthread.php?t=119003&highlight=node+boolean

nnabdu
07-23-2012, 02:33 PM
Many thanks to nickdigital ,,,

good very good

zardoz
07-23-2012, 04:53 PM
you can also check this
http://www.youtube.com/watch?v=oYsVF7sU3Zw