PDA

View Full Version : Is the Hub reliable now?



Tony3d
07-12-2012, 02:33 PM
I haven't used the hub in years, and was just wondering what people think of it today. I have been trying it, and so far it seems good. Whats your vote? Use it or not?

zapper1998
07-12-2012, 05:28 PM
yes 64 bit is

32 bit still crashes on my machine... fogged..

Tony3d
07-15-2012, 06:39 PM
yes 64 bit is

32 bit still crashes on my machine... fogged..

I have worked so long without the hub, I'm kind of affraid to start using it. can someone explain the work flow using it?