PDA

View Full Version : Quick Question



NigelH
03-03-2003, 11:03 AM
Does Motion Designer respond to weight maps in any way? Thi swould give me a bit more control than just assigning 'surfaces' or 'parts'. Did I miss something?

hrgiger
03-03-2003, 12:41 PM
No, unfortunately, MD doesn't use weight maps. It's a real shame too because you could really get some realistic skin motion if you could use weight maps.

NigelH
03-03-2003, 03:33 PM
Yes, quite unfortunate. :(

aloysius1001
03-04-2003, 01:16 AM
Anybody from Newtek jotting this down. I hear we'll be seeing LW8 sometime this year probably in time for SIGGRAPH, this would be a nice new addition.