PDA

View Full Version : replacing objects



pdrake
06-23-2012, 11:55 AM
i did a search to no avail. is it possible to replace multiple objects at one time with another object? it seems if i shift select and choose replace it has me choose which object every time. it gets tedious after about 30.

thanks

3dworks
06-23-2012, 12:07 PM
this script should help...

http://www.lwplugindb.com/Plugin.aspx?id=e699e3bd

pdrake
06-23-2012, 12:12 PM
thank you so much.

DrStrik9
06-23-2012, 10:21 PM
"Entry has a dead link."

xchrisx
06-25-2012, 10:23 PM
It should have forwarded to my main site. If for some reason it didnt let me know and I will try to see whats up. Anyways here is a link to the lscript page on my site: http://www.chrisepeterson.com/v2/lscripts