PDA

View Full Version : Move Render Panel?



Markc
05-06-2012, 08:53 AM
This is something and nothing, but it just bugs me.
Is there a way to stop the render panel from appearing center of screen.
I'm sure in older versions of LW it stayed where you last put it.

DrStrik9
05-06-2012, 09:02 AM
It's the little things. :D

jeric_synergy
05-06-2012, 10:03 AM
It's the little things. :D
There's no "Steve Jobs" at NewTek. :(

DrStrik9
05-06-2012, 02:39 PM
There's no "Steve Jobs" at NewTek. :(

There's no Steve Jobs anywhere.

Sensei
05-06-2012, 03:10 PM
The all mine apps, even the smallest and for nobody else than me, are recording all windows positions in registry..

Actually it's must have for somebody with 2 monitors..

jeric_synergy
05-06-2012, 06:50 PM
There's no Steve Jobs anywhere.
I think there's plenty of "Steve Jobs" in various companies that are well known for "sweating the little stuff."

::thinks about it:: Well, not "plenty", but certainly some.

JonW
05-06-2012, 07:48 PM
Lots of others as well!

Not been able to tab forward in the individual object radiosity setting.