PDA

View Full Version : Animated Zoom grey out



wavefx
04-24-2012, 03:42 AM
Hi

Im having trouble with the animated zoom with sets weve created and default NewTek sets (TriCaster extreme 450)

The animated zoom button is greyed out and wont select

Any ideas

Regards
Jamie

kltv
04-24-2012, 10:03 AM
Make sure that in VSE you've set your start and end zoom points. I think if you don't, you get the behavior you're describing.

Kris

joseburgos
04-25-2012, 05:24 AM
What Kris said