PDA

View Full Version : Could not load clip.



rcallicotte
04-22-2012, 06:40 AM
I'm getting this error a lot, when trying to load textures in various places in Lightwave 11. Any ideas why this is happening?

Sensei
04-22-2012, 06:44 AM
Load it in Photoshop, then save in some other format like PNG.

Rescan I/O plugins in LW, just in case.

rcallicotte
04-22-2012, 09:17 AM
I wonder if it is the I/O plugins. I'm also getting this popup when I load something into Layout (LW11; not 11.0.1).