PDA

View Full Version : Making a key in the GE without the mouse



jeric_synergy
04-17-2012, 11:33 AM
When using the Graph Editor, is there a keystroke that will generate a key at the time cursor on the current curve?

IOW, no value change, just a new key.

(Inevitably, my caffeinated hands move the mouse slightly, just enough to take the new key off the curve.)

NinoK
04-17-2012, 02:44 PM
return key makes a key in the GE if you have the channel selected. You can also go up to the keys dropdown and select create key, which should be the same thing.

jeric_synergy
04-17-2012, 03:14 PM
:eek: :eek: :bangwall: !!! All this time and I didn't know that?

Sheesh, how embarrassing.

Thanks dude.