PDA

View Full Version : multi-select bones



biliousfrog
04-12-2012, 11:45 AM
It seems that it isn't possible to multi-select bones from different objects, is this a bug or a 'feature'?

I've just had to create duplicate keys on a single bone in several objects...I'd hoped to select all of the bones in the scene editor, create the keys then load the keys into the graph editor to adjust the curves...but I can only select multiple bones in the same object which meant that I had to each bone separately.

RebelHill
04-12-2012, 12:27 PM
yup... no can do.

evenflcw
04-12-2012, 12:27 PM
It's an since-long-ago-remaining design choice or "feature" I would say. The bones are internally grouped under their respective root mesh (as evident by the structure in LWS), and NT has not made enough to work around it or fix the root cause (bad class design?).

It would indeed be much better if we could select any combination of items, even of varying type/genus, at any time. This is probably my no 1 feature request.

biliousfrog
04-12-2012, 02:00 PM
arse