PDA

View Full Version : SkyTracer doesn't work in LW 10. Any suggestions?



jesblood
03-03-2012, 11:46 PM
I desperately need to use Skytracer. Only problem is it won't work in my LW 10.0 copy. Is there any way to fix it?

I go to make settings in the window. I hit the preview window and I see the changes. I hit okay and everything seems to be fine until I go to VPR and it just resets to the defaults. It's really annoying. I even tried saving my settings to a file. No good. Wouldn't save the file.

Can anyone help? Or do I need to download and install LW 10.1?

If anyone can help me I will greatly appreciate it. Thanks.

Sensei
03-04-2012, 12:01 AM
Use TrueArt's Environment Baking Camera in LW v9.6, and use generated image in LW v10.x..

meshpig
03-04-2012, 04:03 AM
I desperately need to use Skytracer. Only problem is it won't work in my LW 10.0 copy. Is there any way to fix it?...


Have you tried using the preview window with VPR off? Or using Skytracer 2; 10.0 is a bit vpr quitty ie. sometimes a scene preview in that mode won't register either. The viewport render is pretty good in 11.0 though.

jesblood
03-06-2012, 09:17 AM
Hey thanks guys for the suggestions. I got it working at last. I appreciate all the help. Thanks. God bless.

By the way, which is better, skytracer or skytracer 2?

dwburman
03-06-2012, 10:25 AM
Upgrade to 10.1 if you can. It's free for LW10 owners and it fixed a lot of bugs.