PDA

View Full Version : Need LiveText 2 for Tricaster 850?



Spacebacon
03-03-2012, 05:17 PM
We're trying to use LiveText in a 720p session, but the 850 keeps saying we need to upgrade LiveText for HD support. Is this correct?

Spacebacon
03-03-2012, 06:01 PM
If I already have the LiveText 2 installation software, is there any way to buy a registration code?

SBowie
03-03-2012, 06:05 PM
The original version of LT standalone did not support HD, that's correct. It was upgraded back around the time TCXD300 shipped.

Spacebacon
03-03-2012, 06:23 PM
I installed LiveText 2 and it's working now. For the life of me, I couldn't find the option to purchase a license key online, though. Looks like our 14-day grace period will work for now.

SBowie
03-03-2012, 09:21 PM
I installed LiveText 2 and it's working now. For the life of me, I couldn't find the option to purchase a license key online, though. Looks like our 14-day grace period will work for now.If you have LT1, there's an upgrade listed on this page in the store:

https://shop.newtek.com/index.php/home?page=shop.browse&category_id=15

Spacebacon
03-03-2012, 09:50 PM
Yeah, I got that far, but didn't know if it's available as a download or if I have to order a hard copy. I installed our other version of LT2 and skipped the registration because it didn't give the option to purchase a new license key, just the existing version.