PDA

View Full Version : Rendering Issues



eureka
02-09-2012, 02:10 AM
Hi Guys..
If i do a Render Frame i get image 1:
When i render out to Targa i get image 2:
How come it doesn't match..
Any thoughts..
cheers

zardoz
02-09-2012, 02:36 AM
please check that in the Render Globals/General in the Range the frames that you are rendering with F10 match the one you're rendering with F9.
cheers

3DGFXStudios
02-09-2012, 04:14 AM
Your display color space setting is set to Linear and your output to sRGB. Check the cs tab in the preferences and set them botch to sRGB or Linear. I prefer to use linear because it better for compositing.....

zardoz
02-09-2012, 05:28 AM
lol yes, that too