PDA

View Full Version : Video signal output is on and off...!



svbell
10-17-2003, 08:14 AM
I have this strange bug where the video signal to the TV goes black and does not come back when I call various tools from VT[3]. I need to quit VT[3] and restart it to have the image back on the TV screen. Any idea where the bobo is??

sv

Paul Lara
10-17-2003, 08:18 AM
What are you doing, in what modules, when this happens?

svbell
10-17-2003, 08:20 AM
It happened in the Capture, Batch Capture and VTEdit modules. Sometimes scrubbing back and forth the video in VTEdit brings back the image on screen, when I release the mouse button...

sv

bradl
10-17-2003, 06:46 PM
A shot in the dark... You may have your Vision monitor set to PREVIEW (I have mine there most of the time so Quickplay is visible). Then in preferences you have it set to switch the Preview bus off of input signals for capturing (don't remember the exact setting name) which minimizes the use of available bandwidth so capturing has more. This would cause your Monitor to jump to black automatically.

I have worded all this poorly, but you get the point...