PDA

View Full Version : Content directories



skywalker113
12-16-2011, 05:24 PM
I have a object that is being sold on 3d studio. All of the image paths are in complex folder paths. I want to have all of the images in one folder so they are easy to find.

How do I change the content directory for images to one folder? I put all of the images in one folder but the object is still grabbing the images from different content paths.

The object just sold for 216.00 and the buyer is complaining that the object cant find the textures.

nickdigital
12-16-2011, 05:42 PM
You could repost the object after you run it through this plug-in.
http://forums.newtek.com/showthread.php?t=122631

skywalker113
12-16-2011, 06:20 PM
nice plugin. Does it have a limit to the amount of images that can be copied?

nickdigital
12-16-2011, 06:41 PM
I would assume no. Try it and see what happens. :)

meshpig
12-17-2011, 03:29 AM
You can also instance images in the image editor beforehand so they all end up in the same dir...