PDA

View Full Version : reset postition of bones



Captain Chaos
12-15-2011, 10:27 AM
I moved a bunch of bones on a character and want to return them to their original position. Too late for undo. Where do I find it in the menu?

nickdigital
12-15-2011, 10:30 AM
This will sound obvious but there should be a "Reset" button under the "Modify" tab. If you can't find one, you can go to Edit Menu and do a search for "Reset" to add it to your menu layout.

Captain Chaos
12-15-2011, 10:35 AM
And of course there it was. Thanks. I was looking under setup. Does that mean it will reset anything that's selected in addition to bones?

nickdigital
12-15-2011, 12:01 PM
I think if you reset anything that's not a bone (camera, light, object) it'll reset it back to the origin. Bones are the only things that have a rest state.