PDA

View Full Version : Does LWCad work with 11?



madno
11-20-2011, 05:13 AM
Has anybody who was able to buy LW 11 pre release tried it out?

COBRASoft
11-20-2011, 05:22 AM
I'm testing v4 (beta) of LWCad and so far it's working perfectly with LW11 pre-release.

madno
11-20-2011, 06:11 AM
Thanks,
really good to know.

COBRASoft
11-20-2011, 06:28 AM
LWCad provides a lot that's missing in Modeler, so yeah, LWCad in your arsenal is really great!

colkai
11-20-2011, 07:20 AM
LWCad in your arsenal is really great!
...and that is understating matters! ;)