PDA

View Full Version : Text tools, fixed yet???



sonofmickel
10-22-2011, 11:06 PM
Are they dynamic at all?
How about not worrying about the counters being cut out, do the "donuts" still need to be cut out by hand?
Do we still need to separate words into their own layers to animate individual letters?
Still have errors with the text tools?

SBowie
10-23-2011, 07:01 AM
This topic has already been discussed at length recently: http://forums.newtek.com/showthread.php?t=122739

sonofmickel
10-23-2011, 09:22 AM
Good to know that things are the same. I did a search for type, text tool etc and that thread did not show up.

Rock and a hard place: I love C4D's immediacy and type tools and Lightwave for the modelling. The wait continues for the all in one package...