PDA

View Full Version : Re-settinf LW



HolyMonkey-
10-20-2011, 06:05 AM
Hey,

Everytime I try to start a previously used scene in LW I get alot "missing master handler plugin, mr_follower" etc etc etc.


Aswell as certain features make it crash over and over independent if it's a new or old scene. If I try to use any dynamics it crashes straight ahead as soon as it's added to an object.

I tried reinstalling LW 9.5, however when I opened it up again the first time my menu setup was still there and everything. How do you completely clean out LW from your computer? A add/removal didn't do the trick.

Sensei
10-20-2011, 07:40 AM
Configs in < LW v10.0 are in C:\Documents and Settings\[user name]\ in WinXP.
In >= v10.0 they're in C:\Documents and Settings\[user name]\.NewTek\LightWave\[version]

You should add plug-ins then QUIT.. So they're saved successfully to cfg file.

HolyMonkey-
10-21-2011, 01:12 AM
I am using windows 7, there is no LW under my

Documents and settings and

under C only thing I have is the user folder / my user /

and then there's no LW. Got the direction in win 7?

xxiii
10-21-2011, 01:35 AM
In Windows 7 (and probably Vista)

C:\Users\[user name]\.NewTek\Lightwave\[version]

HolyMonkey-
10-21-2011, 01:44 AM
There's no newtek folder but it seems all my newtek files are mashed out in that folder. I think I found the solution. Thank you =)


Edit

How I fixed it , after I deinstalled LW, I removed all the remaining plugins in the folder suggested by xxiii, thank you. =) and reinstalled it now it works.