PDA

View Full Version : Realtime Boolean



erikals
10-03-2011, 05:41 PM
in modeler,...

it'd be superb!

mattc
10-05-2011, 01:35 AM
in modeler,...

it'd be superb!

http://www.youtube.com/watch?v=VDBAynYqiOA

Like that then eh?

hrgiger
10-05-2011, 06:37 AM
Seems like pretty basic functionality to have.

Fortunately if you own LWCAD you can already have that.

jasonwestmas
10-05-2011, 09:06 AM
yeah man, anything to do with spline modeling or complex booleans I use LWCad 1.5 lol. (sometimes hairblade) I think I should upgrade one of these days.

erikals
10-05-2011, 12:38 PM
http://www.youtube.com/watch?v=VDBAynYqiOA

Like that then eh?

just like that... ;]