PDA

View Full Version : nodal question



larkis
09-23-2011, 05:26 PM
Is there a way to control the size/thickness of lines of a 2d grid shader based on shading of the object ? I basically want to create a look that sort of mimics a halftone or hatch one would see on money. I remember seeing a tutorial about something related at one point but can't find it now. Any tips would be great.

zarti
09-23-2011, 07:13 PM
hi ,

try getting that info from the camera's incidence angle and / or combine that with some basic diffuse shading info from the surface being shaded ..



.cheers

moussepipi2000
09-27-2011, 02:44 AM
In my node list i have in the 2D tab, the GRID 2D Node where i can adjust the mortar Width. It isnt that you need?

XswampyX
09-27-2011, 03:46 PM
Have a look here :- http://forums.newtek.com/showthread.php?t=114873

for this... http://www.youtube.com/watch?v=Ls_nv2rOjEo

http://i465.photobucket.com/albums/rr16/xXswampyXx/PencilSnail3.jpg

zarti
09-28-2011, 06:59 PM
yeah , i knew it was possible .. maybe ill try and share something when ill find the dongle .