PDA

View Full Version : Stupid question... need a simple answer



lyndze11
03-01-2003, 09:16 PM
How can you select the entire model, rather than point-by-point/polygon-by-polygon?

I have no idea where the lasso is, either... :-\

Thanks to anyone that can help my dumb self. Heh.

mE

WCameron
03-01-2003, 09:31 PM
The Lasso tools is holding down the right mouse button and
circling polygons or points. :-)



- Will.

lyndze11
03-01-2003, 09:46 PM
*smacks self*

Thank you.

mE

faulknermano
03-01-2003, 11:44 PM
or you can select a polygon and hit ']' (select connected)

Simon
03-02-2003, 06:27 AM
Or ... if you have nothing selected, hit " and it will invert the selection, ie everything will be selected. Although I can't figure out why when you do this, it adds another layer into the foreground. Even when it's just a single layer object, it puts an empty layer as a foreground layer :confused:

mattclary
03-03-2003, 08:22 AM
Also, hitting Shift + ] will select polygons attached to selected polygon. Keep hitting it and it will "grow" your selection outward.

aloysius1001
03-04-2003, 01:20 AM
Actually if you have nothing selected, then I believe you have everything selected by default. Assuming the entire model is on one layer.