PDA

View Full Version : Live streaming Question



jlawson
09-06-2011, 11:38 AM
When setting up a push video stream, i cant figure what the Location Info is asking for. using a VT5 trying to stream to UStream. Can anybody help me please?

bob anderson
09-06-2011, 04:34 PM
I always use the Flash encoder when streaming to Ustream. You get the Location and Stream ID from the XML file you can download when you create your show. This option is on the Your Show/Advanced options panel.

joseburgos
09-06-2011, 06:20 PM
Bob is right and the Flash encoding needs to be done externally using Flash Media Encoder Live for VT5