PDA

View Full Version : After fx -rtv frames dropper ?



Videoyogi
10-11-2003, 08:08 PM
Hello again.
My after fx simply is loosing some single frames , when i work with rtv files.
Rtv's are correct if i check them in Toaster, but after importing to After , some single frames are repeated.
How do you think , whats going on?
regards
Videoyogi

RuiFeliciano
10-14-2003, 05:27 PM
Is that in T2? If so then it's a buggy AE rtv loader. Ask Paul Lara to send you a correct one. If that's on T3...well, it better NOT be in T3...

Videoyogi
10-15-2003, 02:40 AM
Thanx Rui.
Its really helpfull. I could'nt stand that anymore. :-)
Stay cool.
Video Y.