PDA

View Full Version : Virtual Darkroom



DrStrik9
08-25-2011, 12:56 PM
I've been experimenting with the Advanced Settings in Virtual Darkroom in 10.1 (re-rendering EXR images), and I seem to be unable to SAVE my settings. Is this a known bug?

It's not a big problem, as long as I can remember 18 sets of arcane numbers in my head. :)

DrStrik9
08-25-2011, 09:41 PM
No one uses Virtual Darkroom? Really?

moussepipi2000
08-25-2011, 11:12 PM
Its maybe the famous problem of ASCII character.do you try to save your preset in strange name folder?

DrStrik9
08-25-2011, 11:36 PM
Its maybe the famous problem of ASCII character.do you try to save your preset in strange name folder?

The file requester allows to you choose which directory you want to save the preset into. But it suggests a dot-three suffix (.vdr). Nothing is saved is all. I sent a bug report in.

Mac 64 here, if that matters.

Axis3d
03-02-2012, 01:13 PM
They seemed to have fixed the saving issue in LW 11.

ArtGoblin
03-02-2012, 03:53 PM
I usually play a bit with Virtual Darkroom when working on personal projects, but I have no clue as to how the saving your settings bit works, always try something new each time. But it's an awesome tool, but I think a lot of people don't use it becouse they tried using it on LDRI files or maybe trying to use it as a image filter when rendering the original, which isn't very productive for getting to know it's power.