PDA

View Full Version : Lightwave for Lion?



SonicN2O
08-14-2011, 08:49 PM
I just upgraded to lion and everything works fine on Lightwave 10.1, except it's on discovery mode. I upgraded from 10.0 to 10.1 while on snow leopard, and It worked fine, but now that i'm on lion, It doesn't. :help: ?

BlueApple
08-15-2011, 10:21 AM
I haven't gone Lion yet, but have you tried the obvious stuff yet?

Can you locate your license.key file?
Have you manually entered your license key into Layout from the Help menu?

I know nothing about Lion, but perhaps some things aren't stored in the same locations as they used to be.

Good luck.

SonicN2O
08-15-2011, 10:25 AM
Yes, the license.key file is in the correct spot (checked and double-checked)

Paul_Boland
08-15-2011, 01:10 PM
Sounds like a dongle issue to me. Reinstall your sentinel drivers and see if that fixes it.

beverins
08-15-2011, 01:20 PM
Perhaps the driver for the key needs to be uninstalled and upgraded to a lion-compatible one?

dblincoe
08-15-2011, 03:01 PM
I've had no problems on two Lion machines now. Make sure you are using the right key for the right mode...32bit vs 64 bit. During the upgrade you might have switched modes.

SonicN2O
08-15-2011, 04:32 PM
WTF? It works fine now. thanks guys.