PDA

View Full Version : Setting background render color?



Morgan2
08-13-2011, 07:30 PM
I give up—60 minutes of Googling and searching the docs. Where I do set the render background color? (Or, I assume, an image—although I don’t need that currently.)

Thanks in advance!

JeffrySG
08-13-2011, 07:36 PM
Windows > backdrop options > backdrop color (to change the background color)
or compositing-background image to add a specific image if you wanted.

There are a bunch of other options as well in those tabs... :)

Morgan2
08-13-2011, 07:40 PM
Thanks! You’re quick :)

I would never have guessed anything but UI stuff would be under Windows.

Mr Rid
08-13-2011, 10:22 PM
Yeah, this is not in the most intuitive place. It should logically be under the Backdrop menu.