PDA

View Full Version : Render frame list



Filmdesigner
07-07-2011, 05:56 PM
Could you add a facility to the render options that allows you to specify exactly what frames you want rendered? EG: frame 12,46,78,127,19.......

nickdigital
07-07-2011, 06:36 PM
Doesn't Range Type>Arbitrary do that in the Render Globals window?

dwburman
07-11-2011, 11:46 PM
Why yes it does. :)

Filmdesigner
07-28-2011, 01:57 AM
Err, yeah. Sorry about that. That was the effects of 20 days of no sleep. I was trying to describe something else... an option to view the keyframes in separate viewports.

This was going to be almost impossible apparently. Sorry about the confusion.