PDA

View Full Version : LW10 GI Cache file



Filmdesigner
07-04-2011, 10:04 AM
Where the blazes is this being saved? I have it pointed at the content "RadiosityCache" folder where they normally go but unless I am going batty it is invisible. I need to forward this to Rebus for an animation that needs completion and I can't find it....

Single frame or animation, no sign.

Any ideas from anyone?

Thanks

BlueApple
07-04-2011, 11:14 AM
It's a holiday here in the U.S. and you have a Mac question, so you may not get a quick response on this.

I don't have LW10 on my machine so I can't check, so my only recommendation is that you do a search for the file on your entire Macintosh HD, Drive B, or wherever else you may think it's been deposited. It's the slow and dumb way, but it works.

Good luck.

Filmdesigner
07-04-2011, 10:08 PM
Nope, no sign of it..... Still searching

3D Kiwi
07-04-2011, 10:27 PM
I hate to say the silly things but are you actually baking out the cache once you set the paths? Im sure you are but hay.... :-)

dwburman
07-04-2011, 11:47 PM
... and give it a custom name so you know for sure that it's actually set and pointed to the right folder.

ingo
07-05-2011, 01:59 AM
I hate to say the silly things but are you actually baking out the cache once you set the paths? Im sure you are but hay.... :-)

Hay right :D The file only starts to exist if you have rendered/baked a frame.