PDA

View Full Version : COLLADA Export Greyed out



Broccolilord
06-08-2011, 03:54 PM
When I go to my export menu and try and export to collada from layout it is greyed out. I have no idea why this is. I am on a PC right now with lightwave v10 but when I go to Lightwave v10 on my mac , with the same scene file, I can do it on the mac. So I do not believe that it is my scene Any ideas as to why i cant export collada from layout?

VonBon
06-08-2011, 04:37 PM
try deleting the config files in your Users folder.

Broccolilord
06-09-2011, 09:14 AM
Where is my user folder located?

VonBon
06-09-2011, 09:23 AM
In windows 7 its in C:

not sure about XP i wanna say documents and settings

Broccolilord
06-10-2011, 12:53 PM
I did that and but i now realize that the issue is not what i thought it was. Whenever i have my camera selected the option is greyed out. What I want to do is get my camera to After Effects. Im assuming i am just doing something wrong to export my camera using Collada.

skywalker113
06-10-2011, 04:00 PM
I think theres plugins that export camera to after effects

They are talking about this in another thread.

http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=120016