PDA

View Full Version : Endo Morph



lreyes
04-29-2011, 03:22 PM
I have endo morph for mouth and eyes. In Modeler, they work fine, both of them, but when I go to Layout, I only get mouth, and no eyes. Is there a way to put them in layout somehow...?

Sensei
04-29-2011, 03:26 PM
Maybe you made mistake and used Absolute Morph, instead of Relative? That would explain why they don't show up in the list in Morph Mixer.

You can convert Absolute to Relative morphs using
TrueArt's Modeling Pack http://modelingpack.trueart.eu
GenerateEndomorphs tool.

lreyes
04-29-2011, 05:55 PM
Sorry for the inquiry, but I found out my mistake..After I morphed my eyelids, I cut them out in modeler along with the eyeballs and put them in a separate layer, I just should of cut my eyeballs and not the eyelids.

jeric_synergy
04-29-2011, 06:14 PM
Wait: Absolute Morphs shouldn't show up in Morph Mixer!!??? Why not?

Sensei
04-29-2011, 06:16 PM
The last time I worked with morphs, absolute morphs didn't show up in Layout's Morph Mixer.
But that was ages ago..
They show up now?

jeric_synergy
04-30-2011, 01:47 AM
Yup. But, when i morphed to 100%, it didn't look like the endomorph I created in in LWM.

I always thought ABSOLUTE moved points to an absolute location. What it actually did was quite odd. Here, try it yourself (attached). Compare w/Modeler.