PDA

View Full Version : VT3 wont work with win 7 ?



jim b
04-23-2011, 04:47 PM
VT 3 wont work with windows 7?

kltv
04-23-2011, 05:53 PM
I think VT[5] is the only version that can work on Windows 7. Keep in mind that VT[3] was built for Windows 2000 or XP and was released about 8 years ago in 2003, well before Windows Vista or 7 were created.

Kris