PDA

View Full Version : Speed Razor 5.5 and latest VT[3] patch



Tom Harman
10-02-2003, 05:39 PM
When I installed the latest patch, SR 5.5 stopped working for me. I had no problem with SR 5.5 until then. SR starts but I get error messages that it is unable to open the playback device or it does not support realtime playback.



I installed the 3rd Party support.

VT Framebuffer is listed in editing preferences as usual. Preferences look right in VT preferences also.

Anyone have suggestions on this one?

Thanks

kleima
10-17-2003, 11:58 AM
I don't know, but it does work for me with the latest patch. (With the exception of AVI wrapped files from the VT. They crash SR.)

colp
11-10-2003, 05:09 AM
Some of us have had to drop back to VT2. If you want Boris to work with Speed Razor, so I've heard.

Tim

OBroschart
12-05-2003, 08:49 AM
Drop back to VT2? I'm just getting comfortable with T3!

And here I have just received in-Sync's latest notice, reminding me that suppport for version 4 is EOL at the end of the year.

Are you guys happy with 5.5? Very happy? Ecstatic??

I like Boris and FilmFX so, for me, it's having the plug-in support in T3 that appeals to me most. But aside from that, does Razor elevate T3's editing capabilites far beyond the $499 upgrade price? TED seems to be to do the job... once I get used to it's new workflow...

kleima
12-05-2003, 01:22 PM
I use SR 5.5 for MPEG 2 rendering for DVD. That's it.

kleima
12-05-2003, 01:23 PM
It works well, for that! It is very high quality, if you do enough passes. Takes forever...

OBroschart
12-08-2003, 08:33 AM
Why wouldn't you just use TMPGEnc? It's much cheaper and works as a plugin within T3.

I don't have it, but it would seem that many people around here use it.

kleima
12-09-2003, 11:30 AM
I've tried it and found it much more difficult to get good results with.