PDA

View Full Version : LiveSet Plug in ...help...



blueeogus
02-23-2011, 02:04 AM
Hi. I'm live in Korea ....
Was meant to have you wondering about LiveSet.

Google is talking through a translator. Please understand .....;;;

This will create a file with liveset.
I will need. Virtual Live set
But so difficult.

Give me your help will be very thankful.
Please let you know a tutorial or the production process.

I ask.
1. I have what I need plugins?
2. Where can I download plug-in?
3. If the plugin is that I can be made?

Oh! LiveSet SDK was installed.
next process ... I dont know ...

I want to know these things
I know hard to translate something.
Dont reply easily ........

Everyone asks. Please help me.

SBowie
02-23-2011, 05:02 AM
Yes, translation does make it harder to understand, sorry. Do you need virtual sets for TCXD300 or 850, or an earlier model? (Since you mention the SDK, I think you have a TCXD.)

The instructions for the LiveSet SDK are not simple, but a quide is included with the installation - in English. It doesn't seem practical to try to repeat what the guide says here. Perhaps you could try to find someone who reads English and Korean to help you?

blueeogus
02-23-2011, 08:19 PM
Yes, of course I understand English
I will translate in any language ..
Asks you, Steve
I'm You'll need a lot of help.

Oh! TCXD 300 is used now.

Always Sorry
I Don't speak English well.
Difficult, but please understand.
please Steve

SBowie
02-24-2011, 05:22 AM
Let's try again then.

You want to make LiveSets for a TriCaster TCXD.
You already have the LiveSet Compiler SDK.
The instructions for the LiveSet SDK in English are already on your hard drive.
Look for the file named "LiveSet Documentation.pdf" in the folder where your LiveSet compiler is installed.


The LiveSet Compiler SDK is not intended for everyone. It is a tool for developers, and is somewhat complicated. If you find it hard to use, you would like the TriCaster Virtual Set Editor better: http://www.newtek.com/forums/showthread.php?t=116930

Hope this helps. :)

blueeogus
02-27-2011, 09:01 PM
Thanks, Steve
Sorry, but there is a problem in progress.
Errors were resolved.
But ...
. vsfx file. liveset want to know how to change the format.
Again
to vsfx file format. liveset file format how to change

Last question.
Steve needs your help.

thank you ...

Tim H.
02-27-2011, 10:25 PM
Dae Hyun Kim,

I believe that you wish to convert a .vsfx file to a .liveset file.

Unfortunately, it is not possible to convert a .vsfx to .liveset format.

.vsfx is the LiveSet format for the standard definition line of TriCasters.

.liveset is the LiveSet format for the XD line of TriCasters.

If you have a specific set that you would like to have in the .liveset format, please feel free to contact me via e-mail or private message. We will be happy to help if we can.

Sincerely,
Tim Hedegaard
Virtualsets.com, Inc.
NewTek Authorized Reseller
Customized LiveSets for XD300 and XD850

www.virtualsets.com
[email protected]

(323) 512-1542 voice

blueeogus
02-27-2011, 11:45 PM
Thank you. Tim H.

Your email has been sent to.